Wilt u een nieuw interieur of is uw woonkamer toe aan een grondige vernieuwing? Bij SofaXL kunt u niet alleen terecht voor een goedkoop bankstel, maar wij leveren ook complete woonkamersets. Zo kunt u uw gehele interieur gemakkelijk op één plaats kopen en alles goed op elkaar afstemmen. Op deze manier bent u verzekerd van een mooi en gebalanceerd interieur tegen de laagste prijs.

Totaalplaatje creëren

Woonkamer set Sofa XLVoor een mooi interieur is het duidelijk dat alles goed op elkaar is afgestemd. Daarom kunt u naast losse meubels ook bij onze woonwinkel terecht voor het totaalplaatje. Wij hebben diverse woonkamersets die zorgen voor één geheel en een passend interieur. Er zijn verschillende thema’s verkrijgbaar. Zo krijgt u in één keer alle meubels voor in uw woonkamer binnen tegen een aangename prijs.

Complete woonkamer bij SofaXL

Naast banken verkopen wij bij SofaXL ook diverse meubels, zoals eettafels, eetstoelen, armstoelen, tv-meubels en salontafels. Een woonkamerset combineert deze meubels dan ook tot een mooie woonkamer. Zo krijgt u bij een woonkamerset standaard een dressoir, een tv-meubel, een salontafel en een eetkamertafel met stoelen. Alle meubels zijn bovendien ook los leverbaar en zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

Scherpste prijzen

Bij SofaXL zorgen we altijd voor de meest aantrekkelijke prijzen. Doordat we zelf bankstellen produceren komen deze direct van de fabriek af naar u, zodat wij de scherpste prijzen kunnen hanteren. Ook onze woonkamersets zijn daarom tegen een zeer lage prijs bij ons te bestellen. Wilt u graag losse meubels bij ons bestellen? Dat is ook mogelijk, uiteraard ook tegen een scherpe prijs.

Interesse in een woonkamerset?

Wilt u ook een complete woonkamerset om uw woonkamer een nieuw aanzicht te geven? Kom dan eens langs bij de woonwinkel van SofaXL in Eindhoven. Hier kunt u alle woonkamersets zelf bezichtigen en kijken welke het beste bij uw smaak past. U kunt de verschillende woonkamersets uiteraard ook bekijken op onze webshop.