Microvezelstof is een stof die u heel vaak tegenkomt. Het is een synthetische stof die bestaat uit strak geweven synthetische kunstvezels. Ze hebben de uitstraling van su├Ęde of leer, waardoor het inmiddels niet meer weg te denken is uit ons interieur. Waarom? Onze meubels worden dagelijks intensief gebruikt en microvezel biedt hiervoor een heleboel praktische voordelen. Het is een bijzonder sterke stof die gemakkelijk te reinigen is en die vele mogelijkheden biedt. Daarom betaalt u bij SofaXL in de gehele maand december geen meerprijs voor banken en stoelen van microvezel. Lees dus snel verder!

Bank microvezelstof

Bijzonder sterke stof

Microvezel is gemaakt van polyester en polyamide. Dit maakt de stof erg sterk, rekbaar en vormvast. De stof wordt daarom vaak gebruikt voor functionele producten en zie je het dus vaak terug in eetkamerstoelen en banken. Doordat de microvezel stof strak is geweven, is het beter bestand tegen scherpere voorwerpen zoals nagels van huisdieren. De schade blijft onzichtbaar of op zijn minst gering, waardoor dit de perfecte stof is voor ieder huishouden dat dol is op katten en honden. Perfect voor intensief woongebruik dus!

Makkelijk te reinigen

Microvezels zijn altijd kunstvezels. Daarom is het veel beter bestand tegen vlekken en te reinigen dan vezels van natuurlijke oorsprong. Dit zorgt voor een groot gebruiksgemak, aangezien meubels intensief gebruikt worden en de kans groot is dat ze vies kunnen worden. De meeste vochtvlekken zijn gemakkelijk te verwijderen door de vlek op te deppen met een stukje vilt en droge vlekken zijn gemakkelijk te verwijderen met een licht vochtige katoenen doek.

Vele mogelijkheden

Meubels moeten naast functioneel natuurlijk ook comfortabel zijn. Microvezels zijn strak geweven en zijn microscopisch klein. De vezels zijn dun van structuur en dat zorgt ervoor dat de bank erg zacht aanvoelt. Bovendien behoudt de stof lang zijn kleur. De stof verkleurt haast niet door direct zonlicht. Omdat de stof verkrijgbaar is in verschillende soorten texturen en kleuren die veel gemeen hebben met natuurlijke soorten bekleding, passen de meubels van microvezel altijd bij de rest van uw interieur.

Kom naar SofaXL en ontdek de mogelijkheden!

Microvezel is geschikt voor intensief gebruik, gaat langer mee en is bijzonder duurzaam. En dat merkt u nu tijdelijk in de portemonnee! Bij woonwinkel SofaXL betaalt u in de gehele maand december geen meerprijs voor banken en stoelen van microvezel! Kom dus snel langs in onze woonwinkel in Eindhoven en ontdek de mogelijkheden! Onze medewerkers nemen graag alle tijd voor u.