Betaalbare designmeubels bij SofaXL!!!

Het is een droom voor velen, een huiskamer met mooie, strakke designmeubels. Voor de meeste mensen blijft het echter bij die droom door de hoge prijzen. Nu niet meer !!! SofaXL importeert design bankstellen welke worden geproduceerd onder de strengste controle van onze eigen Nederlandse mensen ter plaatse. Deze bankstellen gaan direct van fabriek naar u, de consument, zonder onnodige tussenhandel.

Daarom kunnen wij leveren tegen de beste condities. SofaXL produceert ook een deel van de collectie zelf in uw eigen vertrouwde Nederland. Deze bankstellen presenteren wij onder de naam DSense. Kom langs en laat u verassen.

Design uw eigen bank!! SofaXL heeft een uniek systeem. U kunt uit alle elementen uw eigen bank samenstellen (click hier om te bekijken). Zo groot of klein zoals u wenst. Van bankstel tot hoekbank of longchair of een u-vorm bank alles is mogelijk. En niet te vergeten u heeft de keuze uit 40 kleuren stof en-of runderleder.

Online-bestellingen!!!

SofaXL heeft een uitgebreide website met een online aanvraagformulier. “Ons hele assortiment is terug te vinden op de website, maar u bent natuurlijk meer dan welkom in onze winkel.” De klantvriendelijke woonadviseurs van SofaXL geven u graag een deskundig advies en begeleiden u bij het maken van de juiste keuze.