Wilt u een kijkje nemen bij de nieuwste banken van alle topmerken, of de inrichting van uw woonkamer een nieuwe impuls geven? Kom dan langs bij SofaXL in Eindhoven. Onze showroom is namelijk gevuld met de complete nieuwe collectie voor 2019. Zo kunt u op uw gemak al onze topmeubels bekijken.

Diverse topbanken

Nieuwe collectie 2019Bij SofaXL vindt u zoals u gewend bent allerlei banken van diverse topmerken. Ook bij de nieuwe collecties voor 2019 vindt u weer een paar prachtige grote comfortabele banken van Pesto of een modieuze design bank in de stijl van Eric Kuster. Ook de nieuwste collectie van Dsense is uiteraard bij ons te vinden. Of u nu een comfortabele hoekbank of een op maat gemaakt bankstel wilt, ze zijn allemaal te bezichtigen in onze showroom. Voor ieders smaak zit er wat tussen, dus kom snel kijken.

Alles voor je woonkamerinrichting

Naast banken hebben we bij SofaXL ook meubels om uw woonkamer opnieuw in te richten. Deze zijn variƫrend van enkele losse meubels tot complete woonkamersets. Onze nieuwe 2019 collectie is met de grootste zorg geselecteerd door onze inkopers. Door jarenlange ervaring weten onze designspecialisten exact welke meubels aansluiten op de behoeften van onze klanten op het gebied van kwaliteit en uitstraling. Zo bent u verzekerd van absolute topkwaliteit met een geweldige uitstraling tegen de beste prijzen zoals u van ons gewend bent.

Nieuwe collectie, oude prijzen

Ondanks dat onze showroom momenteel gevuld is met een compleet nieuwe collectie hanteren wij nog altijd 2018 prijzen. Dankzij onze eigen productie en uitstekende afspraken met leveranciers kunnen wij ook de nieuwste collectie van 2019 tegen de scherpste prijs aanbieden. Zo krijgt u nieuwe banken of woonkamermeubels van de mooiste kwaliteit, voor de beste prijs.

De nieuwe collecties bekijken?

Wilt u met eigen ogen de nieuwe collecties bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Eindhoven. U kunt hier op het gemak rondlopen en alle banken en meubels aanschouwen en uitproberen. Zo krijgt u een goed beeld van het nieuwe assortiment. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. We zien u graag aan de Kanaaldijk-Noord 5B in Eindhoven!