SofaXL is een van de grootste meubelzaken in de omgeving van Helmond! Sinds 2009 kunt u bij ons meubel outlet in Eindhoven terecht voor een uitgebreid aanbod design meubelen van verschillende merken en fabrikanten. Met name onze collectie banken is zeer uitgebreid waardoor we vrijwel iedereen aan een mooie nieuwe bank kunnen helpen. Kom eens langs in onze sfeervolle woonwinkel in Eindhoven om het complete aanbod te bekijken en laat u inspireren door de verschillende modellen!

Onze meubelzaken in Helmond en Eindhoven

SofaXL staat voor betaalbare design meubelen. Door de efficiënte inkoop zijn wij in staat een uitstekende kwaliteit meubelen te leveren tegen een scherpe prijs. Wanneer u nog op zoek bent naar nieuwe meubelen en alle meubelzaken in Helmond en omgeving al hebt gehad raden we u zeker aan even bij SofaXL langs te gaan! Wij geven u hier tevens graag meer informatie en een persoonlijk advies met betrekking tot onze meubelen waardoor u een weloverwogen keuze kunt maken.

Webshop
Houdt u er niet van om meubelzaken af te struinen en zou u liever vanuit huis uw meubelen bestellen in de regio van Helmond? Bekijk en bestel uw nieuwe design meubelen dan eenvoudig online bij SofaXL! Heeft u vragen over een van onze producten of uw online bestelling? Bel dan direct naar 040 24 52 550.