Bij SofaXL kunt u meubels op afbetaling kopen van een uitstekende kwaliteit! Veel mensen dromen van mooie en strakke meubels in hun woonkamer maar vinden deze wat te prijzig. Bij SofaXL hebben we daarom een speciale collectie design meubelen voor u samengesteld van een uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs. Door de efficiënte inkoop en de eigen productie kunnen we de inkoopkosten laag houden en dat merkt u in de prijzen!

Meubels op afbetaling kopen

In onze winkels in Eindhoven en Helmond vindt u een uitgebreid aanbod goedkope bankstellen, stoelen en tafels. Om u aan exact het juiste meubilair te helpen is het bij ons tevens mogelijk om uw eigen meubelen te ontwerpen en samen te stellen en bieden we u de mogelijkheid meubels op afbetaling te kopen. Kortom, voor al uw betaalbare design meubelen bent u bij SofaXL aan het juiste adres!

Aanvraag indienen
Heeft u interesse in een van onze meubelen maar zou u graag weten of u in aanmerking komt voor onze voorwaarden om meubels op afbetaling te kopen? Dien dan vrijblijvend een aanvraag in op onze website. Voor meer informatie en een persoonlijk advies voor het kopen van meubels en het afbetalen in termijnen bent u ook altijd van harte welkom in onze winkel in Eindhoven of Helmond!