Voor een 3 zits bank van stof speciaal voor u op maat gemaakt gaat u naar meubel outlet SofaXL! Door de directe inkoop bij fabrieken en een snelle levering bij u als klant kunnen we bij SofaXL design meubelen verkopen voor een scherpe lage prijs. U levert hierbij niet in op kwaliteit en service en krijgt van ons evengoed 5 jaar garantie op al uw aankopen. Bent u benieuwd naar onze collectie en de uitgebreide mogelijkheden voor het aanschaffen van een nieuw interieur? Kom dan snel eens langs in een van onze winkels in Eindhoven of Breda!

3 zits bank van stof aanschaffen

Bij SofaXL vindt u een fantastische collectie verkrijgbaar in verschillende maten, materialen en kleuren. Of u nu op zoek bent naar een hoekbank van leer, een 3 zits bank van stof of een nieuwe eettafel: bij ons vindt u het allemaal! Als specialist in het verkopen van design banken bieden wij u tevens de mogelijkheid uw eigen bankstel op maat te ontwerpen. U kiest daarbij niet alleen zelf het materiaal, de kleur en het model maar ook de exacte maten van de bank en de zitting kunnen naar uw wensen worden aangepast!

Advies
Bent u benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden voor een 3 zits bank van stof op maat voor u gemaakt? Vraag dan vrijblijvend advies aan een van onze woonspecialisten in de winkel. Voor vragen en meer informatie kunt u ook altijd even telefonisch contact met ons opnemen via 040 24 52 550.