Voor een betaalbare 2 zits leren bank moet u bij SofaXL zijn! Iedereen droomt van een leuk huis met een mooie inrichting om helemaal te rust te komen. Vaak is het echter zo dat de meubelen die u mooi vindt nauwelijks betaalbaar zijn. Bij SofaXL brengen we hier verandering in met het aanbieden van design meubelen van Italiaanse grote merken tegen scherpe lage prijzen. Zo kunt u toch de bank van uw dromen kopen zonder hiervoor te diep in de buidel moet tasten!

Een scherp geprijsde 2 zits leren bank

Bij SofaXL worden alle meubelen direct uit de fabriek bij u thuis bezorgd en dat scheelt in de prijzen! Zo koopt u bij ons al een 2 zits leren bank vanaf €360, – waarbij u niet bezuinigt op kwaliteit en uitstraling. Op het moment hebben we 26 typen leren bankstellen voor u in huis. Bent u benieuwd naar deze collectie of onze andere meubelen? Bekijk alle producten dan eenvoudig online in onze webshop of kom eens gezellig langs in een van onze winkel in Breda of Eindhoven!

Online bestellen
Een 2 zits leren bank is bij SofaXL tevens online te bestellen. Bekijk de levervoorwaarden en verschillende bezorgmogelijkheden online om te zien of dit een uitkomst voor u biedt. Uiteraard bent u altijd van harte welkom in onze winkel om de verschillende bankstellen met uw eigen ogen te bekijken! Voor vragen en meer informatie kunt u ook altijd bellen naar 040 24 52 550.