Wilt u graag een extra comfortabele bank voor uw oude dag? Bij SofaXL hebben we een aantal bankstellen voor senioren, die speciale kenmerken hebben voor extra gemak. Op deze manier kunt u ook genieten van een geweldig zitcomfort in uw woonkamer, ook als u wat minder mobiel bent. Voor een bankstel op maat voor senioren bent u bij SofaXL aan het juiste adres.

Optimaal comfort

Senioren bankstelWanneer u ouder wordt, is het belangrijk dat u in uw eigen huis goed en comfortabel kunt zitten. De gespecialiseerde banken van SofaXL zijn hier volledig op ingesteld. Zo hebben deze banken een stevige ondiepe zit, zodat u niet in de bank wegzakt en u makkelijk kunt gaan zitten of opstaan. Om het zitten op de bank comfortabel te houden hebben ze ook een speciale hoge rug, voor extra ondersteuning.

Speciale zitkussens

Naast de samenstelling van de bank zijn ook de kussens afgestemd op de wensen van senioren. U kunt een bank kiezen waarbij de zitkussens zijn gevuld met binnenvering. Dit voorkomt dat het zitkussen na verloop van tijd inzakt. Dit allemaal voor uw gemak!

Bankstel Rossa

Een van onze senioren bankstellen is het model Rossa. In onze showroom vindt u dit model zowel in hoekvorm, uitgevoerd met een prachtige grijze stof, als in 3- en 2-zits bekleedt met het zeer onderhoudsvriendelijke en vlekbestendige microvezel. Model Rossa kenmerkt zich door de ondiepe stevige zit en hoge rug met lendensteun.

Interesse in een senioren bankstel?

Heeft u interesse in een senioren bankstel, dat volledig gericht is op uw gemak? Kom dan eens langs bij de showroom van SofaXL in Eindhoven. Dan kunt u zelf testen of de bank voldoende ondersteuning biedt en bij u wensen past. We adviseren u graag over de mogelijkheden. We helpen u graag aan een passende senioren bank!