Bent u op zoek naar een groot en diep bankstel waar u lekker op kunt zitten tijdens gezellige avonden met vrienden of familie? Dan heeft Sofa XL nu een nieuw bankstel waarmee u profiteert van extra ruimte. Onze speciaal ontwikkelde Pesto XL bank heeft namelijk een extra diepe zit, zodat u hier zeer comfortabel op kunt zitten of liggen.

Speciale diepe zit

Pesto XLDe Pesto XL is speciaal gemaakt door onze eigen productielijn Dsense. Voor dit bankstel hebben we dan ook een extra diepe zit gecreƫerd. De zit van dit bankstel is dan ook maarliefst 140 cm. Hierdoor kunt u languit liggen voor tijdens een filmmarathon en is er genoeg ruimte voor een familieavondje op de bank. Een ideale bank voor extra ruimte en optimaal zitcomfort!

Huiselijke uitstraling

U kunt de Pesto XL bestellen in zowel de lederen als de stoffen variant. Hiermee kunt u zelf bepalen wat aansluit op uw interieur en wat u het comfortabelst vindt. Het bankstel heeft bovendien een huiselijke uitstraling en is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo is het in te passen in ieder interieur. Geef uw woonkamer een gevoel van ruimte met deze grote en comfortabele bank.

Dsense

De Pesto XL is een bankstel dat speciaal is ontwikkeld door Dsense. Dit merk bestaat uit onze eigen ervaren medewerkers die kennis hebben van diverse bankstellen. Wij proberen hiermee de wensen van onze klanten waar te maken. Door de populariteit van bankstellen met een diepe zit hebben wij dan ook de Pesto XL gemaakt met de speciale diepe zit van 140 cm breed.

Zelf een Pesto XL in de kamer?

Wilt u zelf ook een groot bankstel zoals de Pesto XL in uw woonkamer? Zodat u iedere dag weer kunt genieten van de grote en ruime zit waar u altijd mensen kunt ontvangen voor een gezellige avond? Kom dan gerust langs bij Sofa XL in Eindhoven! U kunt de Pesto XL ook in onze webshop vinden, zowel de leder als de stoffen variant.