Hij is een van de meest toonaangevende designers als het aankomt op interieur: Eric Kuster. Dankzij zijn glamoreuze uitstraling is hij verantwoordelijk voor het interieur van diverse beroemdheden. Zijn typerende stijl is daarnaast terug te vinden in grote clubs in Amsterdam. Sofa XL heeft diverse banken in de luxueuze stijl van Eric Kuster. Voor een comfortabele bank kunt u dan ook terecht bij Sofa XL.

Hotelachtige luxe

Eric Kuster is een man die houdt van luxe. Zijn stijl representeert dan ook zijn ideale huis: een hotel. Waar alles in één gebouw is en hij eigenlijk alleen een slaapkamer nodig heeft. Dit komt ook terug in zijn Metropolitan Luxury, waarmee hij een hotelgevoel probeert te creëren voor zijn klanten. Overal kleine luxe details, zoals lekkere zeepjes, geurkaarsen en mooie opgerolde handdoeken zijn belangrijk. Maar ook een comfortabele grote hoekbank geeft het gevoel van luxe aan uw kamer. Kleur zit hem in de accessoires bij Kuster, die vooral metallic, donkerblauwe en donkerpaarse tinten gebruikt in zijn interieur. Afhankelijk van het klimaat kan het wat lichter worden gemaakt. Maar de basis is internationaal en luxueus, ook als het aankomt op banken.

Persoonlijkheid creëren

Bij het inrichten van uw huis is het volgens Kuster van belang om te zorgen voor persoonlijkheid. Dit kan door middel van kunst, wat centraal kan staan voor de inrichting, waarmee uw interieur iets zegt over wie u bent. Daarnaast maakt hij in huis altijd een statement door middel van zijn inrichting. Zo creëert een ruime bank een gevoel van ruimte. Comfort is hierbij ook erg belangrijk, het draait immers allemaal om luxe. Ook de manier waarop u het in uw kamer zet is van invloed op het interieur. Zo kan uw bank op een andere manier neerzetten al veel veranderen in uw interieur.

Eric Kuster banken bij Sofa XL

Erik kuster styleVoor luxueuze banken in de stijl van Eric Kuster kunt u terecht bij Sofa XL. Wij hebben diverse comfortabele en grote banken die geheel passen binnen de luxe hotelsfeer van Eric Kuster. Wij adviseren u graag over de juiste keuze voor uw interieur. Wij hebben diverse bankstellen met talloze bekledingen waar u uit kunt kiezen. Wilt u dus net als Eric Kuster een comfortabele grote bank in de kamer om een gevoel van ruimte te creëren? Dan kunt u altijd bij SofaXL terecht.

Interesse in een comfortabele bank?

Heeft u interesse in een ruime en comfortabele bank in de stijl van Eric Kuster? Bij SofaXL kunt u terecht voor diverse leren en stoffen banken die uw interieur kunnen bepalen. Kom snel eens langs in onze showroom in Eindhoven om ons volledige assortiment te bekijken. U kunt de verschillende bankstellen natuurlijk ook online bekijken in onze webshop!