fbpx

Blog

Gespecialiseerd in senioren bankstellen

Wilt u graag een extra comfortabele bank voor uw oude dag? Bij SofaXL hebben we een aantal bankstellen voor senioren, die speciale kenmerken hebben voor extra gemak. Op deze manier kunt u ook genieten van een geweldig zitcomfort in uw woonkamer, ook als u wat minder mobiel bent. Voor een bankstel op maat voor senioren bent u bij SofaXL aan het juiste adres.

Lees meer

Nieuwe collectie 2019

Wilt u een kijkje nemen bij de nieuwste banken van alle topmerken, of de inrichting van uw woonkamer een nieuwe impuls geven? Kom dan langs bij SofaXL in Eindhoven. Onze showroom is namelijk gevuld met de complete nieuwe collectie voor 2019. Zo kunt u op uw gemak al onze topmeubels bekijken.

Lees meer

Totale woonkamerset

Wilt u een nieuw interieur of is uw woonkamer toe aan een grondige vernieuwing? Bij SofaXL kunt u niet alleen terecht voor een goedkoop bankstel, maar wij leveren ook complete woonkamersets. Zo kunt u uw gehele interieur gemakkelijk op één plaats kopen en alles goed op elkaar afstemmen. Op deze manier bent u verzekerd van een mooi en gebalanceerd interieur tegen de laagste prijs.

Lees meer

Geniet van een diepe zit met de Pesto XL

Bent u op zoek naar een groot en diep bankstel waar u lekker op kunt zitten tijdens gezellige avonden met vrienden of familie? Dan heeft Sofa XL nu een nieuw bankstel waarmee u profiteert van extra ruimte. Onze speciaal ontwikkelde Pesto XL bank heeft namelijk een extra diepe zit, zodat u hier zeer comfortabel op kunt zitten of liggen.

Lees meer

Eric Kuster Style

Hij is een van de meest toonaangevende designers als het aankomt op interieur: Eric Kuster. Dankzij zijn glamoreuze uitstraling is hij verantwoordelijk voor het interieur van diverse beroemdheden. Zijn typerende stijl is daarnaast terug te vinden in grote clubs in Amsterdam. Sofa XL heeft diverse banken in de luxueuze stijl van Eric Kuster. Voor een comfortabele bank kunt u dan ook terecht bij Sofa XL.

Lees meer

Optimaal zitgenot met SofaXL

Bent u op zoek naar een prachtig bankstel voor uw nieuwe woning? Of is uw huidige bankstel aan vervanging toe? Probeer dan eens te kijken naar de diverse soorten bankstellen bij woonwinkel SofaXL in Eindhoven! Voor de meest hoogwaardige bankstellen, tafels en stoelen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken gebruik van verschillende soorten kwalitatieve materialen voor de bekleding van ons assortiment.

Lees meer

Bankstellen van DSense: eigen productie

Voor de liefhebbers die houden van kwaliteit, unieke banken en een heerlijk zitcomfort, hebben wij verschillende soorten bankstellen van DSense in ons assortiment! Woonwinkel SofaXL heeft zowel geïmporteerde als zelf geproduceerde bankstellen in het assortiment. De bankstellen van DSense behoren tot onze eigen productie,zowel hoekbankstellen als zitbankstellen.

Lees meer