fbpx

Blog

Totale woonkamerset

Wilt u een nieuw interieur of is uw woonkamer toe aan een grondige vernieuwing? Bij SofaXL kunt u niet alleen terecht voor een goedkoop bankstel, maar wij leveren ook complete woonkamersets. Zo kunt u uw gehele interieur gemakkelijk op één plaats kopen en alles goed op elkaar afstemmen. Op deze manier bent u verzekerd van een mooi en gebalanceerd interieur tegen de laagste prijs.

Lees meer

Geniet van een diepe zit met de Pesto XL

Bent u op zoek naar een groot en diep bankstel waar u lekker op kunt zitten tijdens gezellige avonden met vrienden of familie? Dan heeft Sofa XL nu een nieuw bankstel waarmee u profiteert van extra ruimte. Onze speciaal ontwikkelde Pesto XL bank heeft namelijk een extra diepe zit, zodat u hier zeer comfortabel op kunt zitten of liggen.

Lees meer

Eric Kuster Style

Hij is een van de meest toonaangevende designers als het aankomt op interieur: Eric Kuster. Dankzij zijn glamoreuze uitstraling is hij verantwoordelijk voor het interieur van diverse beroemdheden. Zijn typerende stijl is daarnaast terug te vinden in grote clubs in Amsterdam. Sofa XL heeft diverse banken in de luxueuze stijl van Eric Kuster. Voor een comfortabele bank kunt u dan ook terecht bij Sofa XL.

Lees meer

Optimaal zitgenot met SofaXL

Bent u op zoek naar een prachtig bankstel voor uw nieuwe woning? Of is uw huidige bankstel aan vervanging toe? Probeer dan eens te kijken naar de diverse soorten bankstellen bij woonwinkel SofaXL in Eindhoven! Voor de meest hoogwaardige bankstellen, tafels en stoelen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken gebruik van verschillende soorten kwalitatieve materialen voor de bekleding van ons assortiment.

Lees meer

Bankstellen van DSense: eigen productie

Voor de liefhebbers die houden van kwaliteit, unieke banken en een heerlijk zitcomfort, hebben wij verschillende soorten bankstellen van DSense in ons assortiment! Woonwinkel SofaXL heeft zowel geïmporteerde als zelf geproduceerde bankstellen in het assortiment. De bankstellen van DSense behoren tot onze eigen productie,zowel hoekbankstellen als zitbankstellen.

Lees meer