Voor de liefhebbers die houden van kwaliteit, unieke banken en een heerlijk zitcomfort, hebben wij verschillende soorten bankstellen van DSense in ons assortiment! Woonwinkel SofaXL heeft zowel geïmporteerde als zelf geproduceerde bankstellen in het assortiment. De bankstellen van DSense behoren tot onze eigen productie,zowel hoekbankstellen als zitbankstellen.

Eigen unieke productie

DSense is één van onze topmerken die wij leveren aan onze klanten. DSense wordt gemaakt door onze eigen vakkundige medewerkers die jarenlang ervaring en kennis hebben van verschillende soorten bankstellen. Waar kennis, comfort en kwaliteit bij elkaar komen, is DSense ontstaan. Wij hebben enorm veel bankstellen van DSense in het assortiment, waaronder hoekbanken en zitbanken. Qua hoekbanken hebben wij prachtige banken van leer en stof. Het is maar net wat u mooier vindt passen bij uw woonkamer en waar uw voorkeur naar uitgaat. Ook onder de zitbanken van DSense wordt een onderscheidt gemaakt tussen leer en stof als materiaal. Hoe dan ook, wij houden ervan om de wensen van onze klanten waar te maken. Daarom leveren wij altijd alle soorten bankstellen in diverse opstellingen, maten en afmetingen. Of u nou kiest voor een hoekbankstel met zeven zitplaatsen of een standaard hoekbankstel, alles is mogelijk bij SofaXL.

Topkwaliteit

Onze bankstellen bevatten heerlijke veringen in de zitkussens die ervoor zorgen dat u geen pijn of last heeft nadat u een uurtje op de bank heeft gezeten. Ook zijn onze bankstellen betaalbaar en hebben een strakke design. Ideaal als u een keer iets anders wilt dan een normale, standaard bank. Onze bankstellen zijn van topkwaliteit en kunnen jarenlang mee. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw bankstel samen met uw gezin.

Interesse?

Wilt u graag een hoekbankstel proberen van DSense? Kom dan gerust langs onze showroom in Eindhoven! U vindt daar de meest uiteenlopende bankstellen in verschillende kleuren, materialen en designs. Het is maar net wat u mooi vindt. Uiteraard is het ook mogelijk om een kijkje te nemen in onze webshop!